Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Ιδρύθηκε το 2000, ο όμιλος HUATEC είναι ένας αξιόπιστος κατασκευαστής και προμηθευτής οργάνων δοκιμών στο Πεκίνο της Κίνας.Ο όμιλος HUATEC συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα Ε & Α και παραγωγής όλων των θυγατρικών του, αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία του στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά, συμβάλλει στην προσφορά των πιο κατάλληλων ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών στις διεθνείς αγορές.

 

Τα προϊόντα του ομίλου HUATEC αποτελούνται από όλα τα είδη εξοπλισμού δοκιμής μετάλλων και μη μετάλλων, όπως φορητός δοκιμαστής σκληρότητας, δοκιμαστής μικρής σκληρότητας, σκληρομετρητής ακτής, δοκιμαστής σκληρότητας vickers,Δοκιμαστής σκληρότητας Rockwell, Brinell δοκιμαστής σκληρότητας, φορητό ανιχνευτή ελαττωμάτων ακτίνων Χ, κινητό ανιχνευτή ελαττωμάτων ακτίνων Χ, σύστημα ελαττωμάτων εικόνας ακτίνων Χ σε πραγματικό χρόνο, ανιχνευτής διακοπών, ψηφιακό φορητό μέτρο ηλεκτρικής αγωγικότητας,ψηφιακός υπερήχων ανιχνευτής ελαττωμάτων, μετρητής πάχους επίστρωσης/βαφής, μετρητή πάχους υπερήχων, δοκιμαστή δονήσεων, δοκιμαστή τραχύτητας επιφάνειας, προβολέα προφίλ κλπ. και όλα τα εξαρτήματά τους, όπως μετατροπέας υπερήχων,δοκιμαστικό τετράγωνο, IQI, οθόνη με μολύβι, πυκνόμετρο, τηλεοπτικό σύστημα κλπ.

 

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου HUATEC περιλαμβάνουν υψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό μηχανικών πωλήσεων και εξυπηρέτησης, οι οποίοι δεσμεύονται να προσφέρουν ικανοποιητικά προϊόντα και άμεση εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Ο όμιλος HUATEC, βασισμένος στην πιο προηγμένη τεχνολογία στην Κίνα, είναι ένας διάσημος βιομηχανικός όμιλος της Κίνας, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και την έρευνα και την ακριβή παραγωγή διαφόρων εξοπλισμού δοκιμών.Ο όμιλος διαθέτει δύο δικά του εργοστάσια και δύο αδελφά εργοστάσια που βρίσκονται στην περιοχή του Πεκίνου.Όλα τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς ISO9001 και τα προϊόντα έχουν εξαχθεί στα περισσότερα από τις παγκόσμιες αγορές τα τελευταία χρόνια.

 

Η υπόσχεσή μας: Αξιόπιστη ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, ικανοποιητική εξυπηρέτηση.

 

 

Ιστορία

 

Η ομάδα HUATEC είναι αξιόπιστοι κατασκευαστής και προμηθευτής της δοκιμής των οργάνων στο Πεκίνο Κίνα. Η ομάδα HUATEC συνδυάζει όλα το R/D και το πλεονέκτημα παραγωγής από μόνο του των υποκαταστημάτων, εκμεταλλεύεται τα έτη της εμπορικός και η εμπειρία πωλήσεων στην παγκόσμια αγορά, συμβάλλει στην προσφορά των περισσότερων καταρτισμένων ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσίας στις διεθνείς αγορές.

Υπηρεσία

 

Τα προϊόντα ομάδας HUATEC αποτελούνται από όλα τα είδη εξοπλισμών δοκιμής μετάλλων και αμέταλλων, όπως ο φορητός ελεγκτής σκληρότητας, ο ελεγκτής σκληρότητας μικροϋπολογιστών, durometer ακτών, ο ελεγκτής σκληρότητας vickers, Rockwell ο ελεγκτής σκληρότητας, ο ελεγκτής σκληρότητας Brinell, ο φορητός ανιχνευτής ρωγμών ακτίνας X, ο κινητός ανιχνευτής ρωγμών ακτίνας X, το σε πραγματικό χρόνο σύστημα ρωγμών εικόνας ακτίνας X, ο ανιχνευτής διακοπών, ο ψηφιακός φορητός μετρητής ηλεκτρικής αγωγιμότητας ρευμάτων στροβίλου, ο ψηφιακός υπερηχητικός ανιχνευτής ρωγμών, που ντύνουν/μετρητής πάχους ζωγραφικής, υπερηχητικός μετρητής πάχους, ελεγκτής δόνησης, ελεγκτής τραχύτητας επιφάνειας, προβολέας σχεδιαγράμματος, κ.λπ., και τα όλα εξαρτήματά τους όπως ο υπερηχητικός μετατροπέας, ο φραγμός δοκιμής, IQI, η οθόνη μολύβδου, densimeter, ο θεατής κ.λπ. ταινιών.

 

Η υπόσχεσή μας: Αξιόπιστη ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, ικανοποιητική υπηρεσία.

Η ομάδα μας

HUATEC GROUP CORPORATION

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. JingAn Chen
Τηλ.: : 8610 82921131,86 13261934319
Φαξ : 86-10-82916893
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)