Να στείλετε μήνυμα

Μη σιδηρομαγνητική υλικών ταξινόμηση εξεταστικού εξοπλισμού 60KHz του Eddy τρέχουσα του μετάλλου

1pcs
MOQ
Μη σιδηρομαγνητική υλικών ταξινόμηση εξεταστικού εξοπλισμού 60KHz του Eddy τρέχουσα του μετάλλου
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Τεχνολογία μέτρησης: Ρεύμα του Eddy
Λειτουργούσα συχνότητα: 60Khz
οθόνη επίδειξης: Υγρή μεγάλη οθόνη κρυστάλλου, πίσω-ελαφρύς που σχεδιάζεται
L*B*H: 220*95*55 χιλ.
Μνήμη: 4000 στοιχεία ομάδων
Βάρος: Κύρια μονάδα 500g
Μονάδα επίδειξης: MS/m και %IACS
Μπαταρία: ιονική μπαταρία λίθιου 2200mA/h
Λιμένας διεπαφών: Διεπαφή RS 232
Μέτρηση της σειράς: 0.51%~112%IACS (σύνολο που μετρά τη σειρά)
Όνομα προϊόντων: Τρέχων ελεγκτής αγωγιμότητας του Eddy
Υψηλό φως:

60khz εξοπλισμός δοκιμής ρευμάτων στροβίλου

,

εξοπλισμός δοκιμής ρευμάτων στροβίλου ταξινόμησης μετάλλων

,

μη σιδηρομαγνητικός εξοπλισμός ρευμάτων στροβίλου υλικών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Πεκίνο
Μάρκα: HUATEC
Πιστοποίηση: ISO, CE, GOST
Αριθμό μοντέλου: Hec-103A1
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 1-4days
Όροι πληρωμής: T/T, Paypal, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 500pcs το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Μέτρηση της αγωγιμότητας και της ειδικής αντίστασης της μη-σιδηρομαγνητικής ταξινόμησης υλικών του μετάλλου και προσδιορισμός της αγνότητας μετάλλων

 

 

Κύρια εφαρμογή

 • Μπορέστε να διακρίνετε και να εξετάσετε τα κράματα μετάλλων
 • Μπορέστε να εξετάσετε το κράτος επεξεργασίας με θερμότητα, κατά τη διάρκεια της κατασκευής, καθώς επίσης και της επιθεώρηση υπερθερμαμένης ζημίας κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας (όπως το αεροπλάνο)
 • Μπορέστε να ανιχνεύσετε τους βαθμούς υλικών
 • Χρήση για την ταξινόμηση μετάλλων
 • Για να ανιχνεύσουν την πυκνότητα των σκόνη-μεταλλουργικών μερών
 • Για να ανιχνεύσει την αγωγιμότητα των αγωγών κατά τη διάρκεια της κατασκευής και της συντήρησης.

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 • Σύγχρονη εμφάνιση, εύκολη να φέρει περίπου και να πιάσει, απλή και κατάλληλη να χρησιμοποιηθεί.
 • Μεγάλη οθόνη, μεγάλος χαρακτήρας χαρακτήρα επιδεικνύοντας το μετρημένο αποτέλεσμα, απασχομένος στη συχνότητα, τη θερμοκρασία, το συντελεστή θερμοκρασίας, κ.λπ. ταυτόχρονα.
 • Πίσω-ελαφρύς φωτισμός για μετρημένα τα ανάγνωση στοιχεία στο φτωχός-ελαφρύ περιβάλλον.
 • Ειδική ρύθμιση συντελεστή θερμοκρασίας και αυτόματος τρόπος βαθμολόγησης, κατάλληλος και αξιόπιστος για το χρήστη για να λειτουργήσει.
 • Νέο σχέδιο της αποζημίωσης εκτόξευσης και της αποζημίωσης θερμοκρασίας του οργάνου για να εξασφαλίσει την ακρίβεια της μέτρησης.
 • Με τους ανταλλάξιμους ελέγχους του οργάνου, ο χρήστης οι ίδιοι είναι σε θέση να αλλάξει τους ελέγχους που παρέχονται από την επιχείρησή μας χωρίς ταίριασμα, καμία ανάγκη να στείλει στο εργοστάσιο.
 • Με την ενσωματωμένη μνήμη στοιχείων, αρκετές να καταγράψει 4000 ομάδες μετρημένων στοιχείων και σημαντικής παραμέτρου μέτρησης για να συνδέσει με έναν υπολογιστή για τη διαμόρφωση μιας πλήρους έκθεσης.
 • Δύο είδη μέτρησης των μονάδων (MS/m ή %IACS) για την κατάλληλη επιλογή. Είναι εύκολο να μεταπηδήσει στην αξία ειδικής αντίστασης άμεσα στη διεπαφή μέτρησης.
 • Δύο είδη γλωσσικής επιλογής: Ιαπωνικά και αγγλικά.

Τεχνικές παράμετροι

Πρότυπο

Στοιχεία

Hec-103A1 Hec-103A
Εργασία Freq. 60KHz, κύμα ημιτόνου 60KHz, κύμα ημιτόνου
Σειρά μέτρησης για την αγωγιμότητα 7.76% IACS σε 112% IACS, ή 4,5 MS/m σε 65 MS/m ή ειδική αντίσταση 0,01538 σε 0.22222Ω•χιλ. ² /m 0.51% IACS σε 112% IACS, ή 0,3 MS/m σε 65 MS/m, ή την ειδική αντίσταση 0,015388 to3.33333Ω•χιλ. ² /m
Επίλυση της δύναμης

0.01%IACS (όταν <51>

0.1%IACS (51%IACS ΣΕ 112%IACS)

Μέτρηση της ακρίβειας ±1% (temp σειρά, 0℃ σε 40℃) ±0.5% (temp σειρά, 20℃)
Επίδραση εκτόξευσης Αποζημίωση 0.5mm ελέγχων
Temp. μέτρηση 0℃ σε +50℃ (ακρίβεια 0.5℃)
Λειτουργία της αυτόματης αποζημίωσης Μετρημένο αποτέλεσμα της αγωγιμότητας, που προσαρμόζεται στην αξία temp. 20℃ αυτόματα
Κανονικό εργασιακό περιβάλλον Temp. 0℃ σε +50℃ σχετική υγρασία, 0 σε 95%
Επίδειξη Υγρή μεγάλη οθόνη κρυστάλλου, πίσω-ελαφριά σχεδιασμένα, πολλαπλάσια στοιχεία της σημαντικής παραμέτρου που επιδεικνύονται ταυτόχρονα.
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Εξοπλισμένος με μια ιονική μπαταρία λίθιου 2200mA/h
Έλεγχοι Ένας έλεγχος της διαμέτρου ¢14mm, που λειτουργεί freq. 60KHz, για το όργανο πρότυπα 103A και 103A1 Οι έλεγχοι είναι ανταλλάξιμοι.
Μνήμη ανάγνωσης Αποθήκευση για 4000 ομάδες μετρημένων αρχείων στοιχείων.
Επικοινωνία με τη μηχανή PC Διεπαφή RS 232
Βάρος της μηχανής οικοδεσποτών 0.5kg (συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών)
Διάσταση της μηχανής οικοδεσποτών 220mmx95mmx55mm
Shell του οργάνου Πλαστική, υψηλή αντίκτυπος-αντίσταση εφαρμοσμένης μηχανικής, αδιάβροχο κοχύλι για αυτό το όργανο
Συσκευασία και προστασία

Υψηλή αντίκτυπος-αντίσταση, αδιάβροχο, φορητό κιβώτιο φιαγμένο από κράμα αργιλίου εσωτερικό από το υπάρχει όργανο, έλεγχοι, καλώδιο επικοινωνίας, εγχειρίδιο λειτουργίας, φραγμοί αγωγιμότητας, recharger, στάση οργάνων,

 

φραγμοί αγωγιμότητας, recharger, στάση οργάνων, φραγμοί αγωγιμότητας, recharger, στάση οργάνων, δίσκος του U

Εξαρτήματα 2 κομμάτια των τυποποιημένων φραγμών αγωγιμότητας για πρότυπο hec-103A1 3 κομμάτια των τυποποιημένων φραγμών αγωγιμότητας για πρότυπο hec-103A. Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερους φραγμούς εάν επιθυμείτε.

 

Τυποποιημένα εξαρτήματα:

Η κύρια μονάδα hec-103A1 1pc, εξετάζει τη διάμετρο 60KHz, καλώδιο επικοινωνίας, εγχειρίδιο λειτουργίας, πιστοποιητικό 14mm βαθμολόγησης, recharger, στάση οργάνων, δίσκος του u (ή οπτικός δίσκος),

 

2 κομμάτια των τυποποιημένων φραγμών αγωγιμότητας για πρότυπο hec-103A1 3 κομμάτια των τυποποιημένων φραγμών αγωγιμότητας για πρότυπο hec-103A

60KHz μπορεί να εξετάσει το πάχος κομματιών προς κατεργασία που περισσότερο από 3.6mm, εάν έχετε τα λεπτύτερα μέρη που εξετάζονται, μπορείτε να επιλέξετε πρότυπο hec-103B με τον έλεγχο 500KHz, μπορεί να εξετάσει το πάχος 1.3mm.

 

Προαιρετικά εξαρτήματα:

Φραγμοί αγωγιμότητας

Προστατευτικό μανίκι δέρματος

 

Οι αρχικοί δείκτες που συγκρίνουν

Hec-103A και μετρητές αγωγιμότητας ρευμάτων στροβίλου hec-103A1

 

Στοιχεία

Πρότυπο

Σειρά μέτρησης Εκτόξευση Εργασία Freq. Περιοχή μέτρησης Μέτρηση κυρτώματος Αυτόματος. Αποζημίωση Μνήμη ανάγνωσης

Μέτρηση

ακρίβεια

Hec-103A

0.51%~112%IACS

(σύνολο που μετρά τη σειρά)

0.5mm 60KHz Ελάχιστο 14mm Κανένας

Τρόποι αποζημιώσεων δύο θερμοκρασιών

Ίδιος ή διαφορετικός όρος θερμοκρασίας

(με το χέρι)

Εκτός από 4000 σύνολα στοιχείων, και μπορεί να φορτώσει στον υπολογιστή ±0.5% των μετρήσεων
Hec-103A1 7.76~112%IACS
 

 

 1. Εξεταστική σειρά:

Η σειρά μέτρησης πρότυπου hec-103A, 103B, 103B1 είναι μεγάλη. Εκτός από το χαλκό, το κράμα χαλκού, το αργίλιο και το κράμα αργιλίου, το όργανο μπορεί επίσης να μετρήσει το τιτάνιο, το κράμα τιτανίου και άλλο χαμηλό μη σιδηρούχο μέταλλο αγωγιμότητας. Είναι πραγματικό πλήρες μετρώντας όργανο σειράς. Δεν χρειάζεστε να αγοράσετε χωριστά το υψηλό ή χαμηλό όργανο αγωγιμότητας, αλλά το ένα το όργανό μας είναι αρκετό.

 

 1. Αποζημίωση εκτόξευσης

Η αποζημίωση εκτόξευσης είναι μια σημαντική παράμετρος του μετρητή αγωγιμότητας ρευμάτων στροβίλου, το οποίο σημαίνει την ικανότητα του οργάνου για την υπερνίκηση του non-conductive στρώματος (ως χρώμα, επίστρωμα, κ.λπ.) επάνω από το δοκιμασμένο υλικό. Πρότυπο hec-103A, 103A1, 103B ή 103B1 είναι το ίδιο με όλο το ίδιο όργανο τύπων τοπ εμπορικών σημάτων και το μόνο όργανο η του οποίου αποζημίωση εκτόξευσης είναι μέχρι 0.5mm. Ακόμα κι αν υπάρχει επένδυση, το χρώμα, ή άλλη τραχιάς επιφάνεια ακαθαρσιών και επάνω από το δοκιμασμένο υλικό, εσείς θα μπορούσαν να πάρουν τα ακριβή εξεταστικά στοιχεία μόνο εάν το χάσμα είναι λιγότερο από 0.5mm.

 

 1. Συχνότητα εργασίας

Οι αυτήν την περίοδο χρησιμοποιημένες συχνότητες εργασίας είναι 60 KHz και 500 KHz, 60 KHz για το βιομηχανικά τυποποιημένο αεροπορίας, 500 KHz για την ανίχνευση του μετάλλου φύλλων. Το πρότυπο Β είναι το μόνο όργανο, το οποίο έχει έναν υψηλό και χαμηλής συχνότητας έλεγχοι και ο έλεγχος υψηλής συχνότητας είναι μέχρι 500 KHz. Ο έλεγχος υψηλής συχνότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το έξοχο λεπτό κομμάτι προς κατεργασία το του οποίου πάχος είναι 0.1mm 0.3mm, έτσι δεν πρέπει πλέον να ανησυχήσετε για τη μέτρηση των έξοχων λεπτών κομματιών προς κατεργασία.

 

 1. Περιοχή μέτρησης

Η διάμετρος του ελέγχου του μετρητή αγωγιμότητας ρευμάτων στροβίλου είναι συνήθως μεταξύ 13mm και 14mm, αλλά η πρότυπη τυποποιημένη παράδοση hec-103B έχει έναν τέτοιο μεγάλο έλεγχο και έναν μικρό έλεγχο η ο οποίος διάμετρος είναι 8mm. Ο έλεγχος χρησιμοποιείται της ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας προστατευτικών καλυμμάτων, την οποία μετρημένος ο υλικός δεν χρειάζεται να είναι περισσότερο από δύο φορές το μέγεθος του ελέγχου. Μπορεί να μετρήσει το μικρό κομμάτι προς κατεργασία με την ελάχιστη αξία 8mm, έτσι δεν πρέπει πλέον να ανησυχήσετε για τη μέτρηση των μικρών κομματιών προς κατεργασία.

 

 1. Μέτρηση του κυρτώματος και γρήγορη ταξινόμηση

Πρότυπο hec-103B έχει τη μοναδική τεχνολογία τροποποίησης κυρτώματος, με τον ειδικό τρόπο μέτρησης κυρτώματος και η κάλυψη ελέγχων μορφής «∧», το υλικό κυρτώματος μπορεί να μετρηθεί σταθερά.

Πρότυπο hec-103B έχει τη λειτουργία μέτρησης συνοχής, που μπορεί να σας βοηθήσει για να ταξινομήσει τα υλικά γρήγορα με τον καθορισμό της ανώτερης και χαμηλότερα συνδεδεμένης προειδοποίησης, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αποδοτικότητα.

 

 1. Αποζημίωση θερμοκρασίας

Τα άλλα όργανα έχουν μόνο τον εικονικό τρόπο αποζημιώσεων θερμοκρασίας, ο οποίος μπορεί να μετρήσει ακριβώς μόνο όταν η τυποποιημένη θερμοκρασία block βαθμολόγησης είναι ίδια με το μετρημένο υλικό. Πρότυπο hec-103B χρησιμοποίησε τη προηγμένη τεχνολογία από τη Γερμανία. Είναι το όργανο που έχει την πραγματική πλήρης-αυτόματη αποζημίωση θερμοκρασίας. Ακόμα κι αν η θερμοκρασία του φραγμού είναι διαφορετική με το υλικό, θα μπορούσε αυτόματα να αντισταθμίσει τις τυποποιημένες τιμές.

 

 1. Αποθήκευση στοιχείων

Όλα τα πρότυπα μπορούν να σώσουν 500 καθορισμένες ημερομηνίες. Μπορεί να τεθεί όπως αυτόματος-αποταμίευση χωρίς επιρροή της λειτουργούσας ταχύτητας. Δεν πρέπει πλέον να πάρετε τις σημειώσεις αλλά εύκολα βλέπετε τις μετρήσεις ανά πάσα στιγμή, οι οποίες μειώνουν επίσης το χειρωνακτικό ποσοστό λάθους. Όλα τα πρότυπα HUATEC εκτός από hec-101 όργανα μπορούν να συνδέσουν τον υπολογιστή και να φορτώσουν τα στοιχεία στον υπολογιστή για να οργανώσουν και να τυπώσουν

 

 1. Ακρίβεια μέτρησης

Οι δείκτες και οι λειτουργίες κάθε προτύπου είναι διαφορετικοί από άλλη, αλλά η κρισιμότερη παράμετρος αποκαλούμενη ακρίβεια μέτρησης του οργάνου είναι ασυμβίβαστη. Η ακρίβεια όλων των προτύπων είναι μέχρι ±0.5% ~ ±1% ως ξένο ίδιο όργανο τύπων, για να εξασφαλίσει τις ακριβέστερες μετρήσεις.

 

 1. Παράμετρος μέτρησης

Κάθε πρότυπα έχουν τρία είδη παραμέτρων μέτρησης είναι «MS/m», «%IACS» και «ῼ • το χιλ. ² /m», μια τραβέρσα πληκτρολογίων χωρίς χειρωνακτικό χειρισμό, είναι θαυμάσια εύχρηστο.

 

 1. Προστατευτικό μανίκι, προαιρετικό ως διαταγή για πρότυπα hec-103A και hec-103A1.

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : JingAn Chen
Τηλ.: : 8610 82921131,86 13261934319
Φαξ : 86-10-82916893
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)