Το διανεμημένο σύστημα μέτρησης πάχους EMAT μαγνητικό με Multy δεν εξετάζει καμία σύζευξη
1pcs
MOQ
Distributed EMAT Magnetic Thickness Measurement System With Multy Probes No coupling
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HUATEC
Πιστοποίηση: ISO, CE, GOST
Model Number: TG-E19
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Προδιαγραφές
Έλεγχος: ηλεκτρομαγνητικός υπερηχητικός έλεγχος πάχους
Αρχή: Ηλεκτρομαγνητικό υπερηχητικό EMAT
Ακρίβεια μέτρησης πάχους: 0.04mm, κυμαίνονται 2~120 χιλ. (χάλυβας)
Η εκκαθάριση εργασίας/ανασηκώνει:: ≤4mm
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ IP: IP65
Υγιής σειρά ταχύτητας: 1000~9999 m/s, αύξηση ρύθμισης: 1 m/s
Όνομα προϊόντων: Μαγνητικός ελεγκτής μέτρησης πάχους διάβρωσης
Περιγραφή προϊόντων

Το διανεμημένο σύστημα μέτρησης πάχους EMAT μαγνητικό με Multy δεν εξετάζει καμία σύζευξη

 

Προκειμένου να ελεγχθεί η διάβρωση των σωληνώσεων εν πλω, αναπτύξαμε ένα είδος ηλεκτρομαγνητικού υπερηχητικού κόμβου «κεφάλι μέτρησης πάχους EMAT μανιταριών», ο οποίος μπορεί να χρεωθεί wirelessly.

 

 

Το σύστημα EMAT μπορεί να εξετάσει το πάχος με τους multy ελέγχους ταυτόχρονα με τους συνδυασμένους ελέγχους.

 

1. Έχουμε τα πλήρη δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ανάπτυξη των ηλεκτρομαγνητικών υπερηχητικών αισθητήρων και των μετρητών πάχους. Μια σημαντική πτυχή της παραγωγής των προϊόντων ελέγχου είναι να μικρογραφηθεί ο ηλεκτρομαγνητικός υπερηχητικός μετρητής πάχους. Προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η ακρίβεια ανίχνευσης και η σειρά ανίχνευσης δεν επηρεάζονται (240mm), η μικρογράφησή μας εγκρίνει τα αντίστοιχα μέτρα φράκτη: η χρήση του επί παραγγελία ισχυρού μαγνήτη, και οι δύο για να εξασφαλίσει την ευαισθησία ανίχνευσης, αυτό μπορεί επίσης να κάνει τον κόμβο ελέγχου μας μπορεί να προσροφηθεί σταθερά στο σωλήνα που μετριέται. Στο κύκλωμα, ειδικά επιταχύνω το μέρος, ο όγκος μειώνεται περαιτέρω με να ξανασχεδιάσει και η βελτιστοποίηση, που χρησιμοποιεί τον υψηλής απόδοσης επιταχύνει το κύκλωμα (το κόστος θα αυξηθεί). Κύκλωμα αποκτήσεων στοιχείων, ένα ενιαίο σχέδιο μεγάλων αποκτήσεων τσιπ χρησιμοποιείται για να μικρογραφήσει τον όγκο. Θεωρώντας το σκληρό περιβάλλον εν πλω, χρησιμοποιούμε το ανοξείδωτο 316L με την ισχυρή αντιοξειδωτική δύναμη δεδομένου ότι το κύριο σώμα του κοχυλιού ελέγχων, το μέγεθος φακέλων είναι μικρότερο από D70MM * 140mm.

 

2, ο ανεφοδιασμός μπαταριών λίθιου και η ασύρματη φόρτιση, οι περισσότεροι από τους όρους ελέγχου πάχους δεν απαιτούν τον υψηλό έλεγχο κύκλος-μόλις μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια ημέρα ή ακόμα και μία φορά την εβδομάδα μια μέτρηση, έτσι η χρήση των ενσωματωμένων επαναφορτιζόμενων μπαταριών λίθιου για την εφαρμογή, μια ενιαία δαπάνη μπαταριών μπορεί να διαρκέσει μέχρι ένα έτος. Επομένως, λαμβάνοντας υπόψη τις αδιάβροχες απαιτήσεις, χρησιμοποιούμε το γενικό τρόπο την κόλλα, χρησιμοποιώντας την ασύρματη διεπαφή χρέωσης. Λόγω του χαμηλής ισχύος τρόπου, μόνο 1-2 φορές ετησίως ανάγκη να διατηρηθεί, αυτοί οι κόμβοι πάχους μπορεί να λειτουργήσει για πολύ καιρό. Μετά από την επίδειξη, ο τελικός προσδιορισμός της χρήσης τουλάχιστον του ανεφοδιασμού ισχύος της μπαταρίας 2600mA, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η επικεφαλής» μακροπρόθεσμη εφαρμογή ελέγχου «μανιταριών. Σφραγισμένη μπαταρία καμπίνα σχεδίου, για να προστατεύσει IP65 επάνω από το αδιάβροχο σχέδιο. Σύμφωνα με την ανάγκη να σχεδιαστούν δύο πρότυπα της ασύρματης αντικατάστασης φόρτισης και μπαταριών.

 

3, η μετάδοση στοιχείων για να εξετάσουν τη χρήση της θάλασσας, για να λάβουν υπόψη τη χρήση της επιθεώρησης και του ελέγχου, η χρήση της μετάδοσης στοιχείων WIF, κινητά τηλέφωνα ως καυτό, «κεφάλι μανιταριών» ως πελάτη για να συνδέσουν, εσείς μπορούν να κάνουν την επιθεώρηση σημείων Θεωρώντας ότι δεν υπάρχει κανένα σήμα 4G εν πλω, αλλά υπάρχει ένα ιδιόκτητο δίκτυο, και θεωρώντας ότι η κυκλοφορία στοιχείων δεν είναι μεγάλη, θεωρούμε Wifi επάνω στην ενότητα beidou στα μηνύματα συστημάτων ναυσιπλοΐας Beidou απότομα σε έναν επίγειο κεντρικό υπολογιστή. Εάν χρησιμοποιείτε τους σταθμούς 4G, οι αρχικές δαπάνες εγκαταστάσεων είναι υψηλές, περίπου 100-200,000, αλλά δεν υπάρχει κανένα συνεχιμένος κόστος, που χρησιμοποιεί την κατευθυντική απόσταση μετάδοσης κεραιών υψηλός-κέρδους μέχρι 30 χλμ.

 

Το διανεμημένο σύστημα μέτρησης πάχους EMAT μαγνητικό με Multy δεν εξετάζει καμία σύζευξη 0

 

4. επικεφαλής σύνδεση μανιταριών, προκειμένου να διευκολυνθεί η εγκατάσταση σταθερά στο σωλήνα, θα αναπτύξουμε μερικά εργαλεία και μέτρα συνδέσεων (κυρίως πλαστικά μέρη), ως εξαρτήματα στο χρήστη.

5. λογισμικό για το σύστημα αναπτύξαμε ένα κινητό τηλέφωνο App (μπορεί να έχει πρόσβαση σε ένα ενιαίο σημείο, μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή), διαχείριση δεδομένων πλατφορμών σύννεφων, λογισμικό, στοιχεία πελατών - λογισμικό επεξεργασίας.

6. ο κύκλος εφαρμογής, το πρώτο σύνολο συστημάτων, που περιλαμβάνει το άνοιγμα της φόρμας, χτίζει το δίκτυο, ανάπτυξη της υποστήριξης του λογισμικού, περίοδος περίπου 4-6 μηνών (εάν επεκταθεί αναλόγως η χρήση του σταθμού βάσης, κύκλος). Αφότου η μαζική παραγωγή είναι τα πρότυπα, το δίκτυο περιλαμβάνει μόνο τα ζητήματα διαμόρφωσης, ο κύκλος ανεφοδιασμού για τις διαταγές μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες. Για τον αιφνιδιαστικό έλεγχο οι ανάγκες, μπορούν να αγοράσουν τον ηλεκτρομαγνητικό υπερηχητικό μετρητή πάχους μανδρών tg-14 μας EMAT. Αυτό το προϊόν χρησιμοποιεί το κοχύλι κραμάτων αργιλίου, ισχυρός και ανθεκτικός, και έχει την ισχυρή αντιπαρεμβατική δυνατότητα. Μικρό μέγεθος, εύκολο να φέρει, κατάλληλο για την επιτόπια επιθεώρηση.

                                                                                                      

7.Technical προδιαγραφή για τον ηλεκτρομαγνητικό υπερηχητικό μετρητή πάχους μανδρών tg-14 EMAT

 

Μέτρηση της σειράς: 1.5~240mm

Ανυψωτική εκκαθάριση: 0~3mm

Λήψη του κέρδους: ≤ 100dB

Λειτουργούσα συχνότητα: 4MHz

Περιβαλλοντική θερμοκρασία: -20 ° Γ σε +50

Υψηλής θερμοκρασίας υγιής αποζημίωση ταχύτητας: αυτόματη αποζημίωση

Σειρά θερμοκρασίας: -150~800℃ (η υψηλότερη θερμοκρασία μπορεί να προσαρμοστεί)

Τύπος ελέγχων: τυποποιημένος έλεγχος θερμοκρασίας δωματίου, προαιρετικός υψηλής θερμοκρασίας, έλεγχος υψηλής συχνότητας, υψηλής θερμοκρασίας χαμηλής συχνότητας έλεγχος, έλεγχος ανίχνευσης Β

Ψήφισμα: 0.01mm

Διευθετήσιμη σειρά της υγιούς ταχύτητας: 1000~9999m/s

Συνεχής χρόνος απασχόλησης: 3h

Μέγεθος: 151*76*35mm

Βάρος: 220g

Τρόπος διέγερσης: μόνιμος μαγνήτης

Σειρά λάθους: ≤10mm, λάθος ±0.05mm (> 10 χιλ. +/- 0,01 + Χ/200) χιλ. (το Χ είναι το πάχος του κομματιού προς κατεργασία)

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: επαναφορτιζόμενη μπαταρία λίθιου

 

 

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : JingAn Chen
Τηλ.: : 8610 82921131,86 13261934319
Φαξ : 86-10-82916893
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)